Powered By Blogger

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Το καλοκαίρι έφτασε, η θερμοκρασία ανεβαίνει και αυτό που αναζητάτε είναι μια καλή παραλία, ηρεμία, όμορφο φυσικό περιβάλλον και ξεκούραση. Στις Ροβιές της βόρειας Εύβοιας το ξενοδοχείο Souris σας υποδέχεται προσφέροντας τις υπηρεσίες του για μια άνετη και χαλαρωτική διαμονή στη βόρεια Εύβοια. Μόλις 40 μέτρα σας χωρίζουν από την πανέμορφη παραλία στις Ροβιές όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας, τον καφέ σας ή το ποτό σας. Τα deluxe δωμάτια του ξενοδοχείου Souris διαθέτουν όμορφη μοντέρνα και ατμοσφαιρική διακόσμηση , ανατομικά στρώματα της εταιρίας Candia Strom καθώς και ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας στις Ροβιές μοναδική. Στον πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα γευθούν σπιτικά εδέσματα παρασκευασμένα με αγνά υλικά, χωριάτικες τυρόπιτες και σπανακόπιτες, κέικ, μαρμελάδες, σπιτική λεμονάδα, τηγανίτες, ντόπιο μέλι, τα χειροποίητα γλυκά κουταλιού μας και πολλά άλλα που θα σας ενθουσιάσουν.




Στο εστιατόριο μας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυθεντικά και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, όλα από πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα της βόρειας Εύβοιας. Για τους μικρούς μας επισκέπτες το ξενοδοχείο διαθέτει κήπο με παιδική χαρά ενώ για τους φίλους της τεχνολογίας παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.



Θαυμάστε τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα στις πανέμορφες Ροβιές παρέα με τους καλούς σας φίλους, τη συντροφιά σας ή την οικογένειά σας και χαρείτε την όμορφη διαμονή και τη φιλοξενία του ξενοδοχείου μας αυτό το καλοκαίρι.

Souris Hotel
Τηλ: 22270 71223 , 71480,  71108, 71481 Fax
Url: http://www.sourishotel.gr
Email: hotelsouris@hotmail.com
                    











Δεν υπάρχουν σχόλια: